dissabte, 13 de febrer del 2016

Manualitats!


Bona tarda Rossinyols!
Avui al matí ens hem vist amb en Wassim una mica més d'hora de l'habitual (això volia dir llevar-se més d'hora!), però l'activitat que hem anat a fer ho valia. Hem anat a l'Art el Molí, una botiga de manualitats de Girona que, a més de vendre material de tota mena, fa tallers per a persones de totes les edats. Una monitora prepara una activitat (o pots escollir la que més t'agradi) i, a partir d'aquí, ella t'ensenya la tècnica i com realitzar-la. 

L'activitat que havíem pensat per avui consistia en forrar una caixa (de fusta o de cartró) amb un tovalló de paper. La idea semblava molt fàcil però la veritat és que la tècnica requereix molta paciència i tacte, i en Wassim ho ha fet PER-FEC-TE!



En Wassim ha escollit una caixa de fusta per a poder posar els llapis de colors que té a l'habitació. Seguidament l'ha pintada de color blanc i, un cop seca, l'ha forrat amb el tovalló. Per fer això s'han de treure totes les capes del tovalló i ens hem de quedar amb la que té l'estampat que volem posar a la caixa. Després, col·loquem els dibuixos sobre d'aquesta i amb vernís ho "enganxem". S'ha d'anar en compte però perquè el tovalló (de només una capa) és molt fràgil i es pot trencar fàcilment.



Un cop tots els dibuixos col·locats i envernissats...



Aquest n'és el resultat; ha quedat preciosa!!  


I, avui m'he emportat una sorpresa quan en Wassim m'ha portat uns trossets de pastís que la seva mare ha fet. És un pastís de poma amb mermelada d'albercoc per sobre; està per llepar-se'n els dits!



Fins la pròxima rossinyols! :) :) :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada