diumenge, 7 de febrer del 2016

Pastissers !


Bona tarda Rossinyols!!
Espero que hagueu disfrutat del carnestoltes i que demà, els que pogueu, disfruteu del dia de festa que teniu ;)

Avui he passat la tarda amb en Wassim, com ja sabeu de l'anterior post, la setmana passada vàrem fer un tres en ratlla però els taps de suro per fer les peces no se'ns van assecar. Així que avui el primer que hem fet ha estat acabar les 6 peces; i mireu que boniques han quedat !!! :)



Un cop hem acabat aquestes, hem començat a preparar l'activitat d'avui i hem fet uns pastissets (muffins) SALUDABLES! jajaja 

Hem necessitat farina d'avena (sabor xocolata), llet d'avena, un ou, una poma, canyella i llevadura. Primer hem barrejat els ingredients secs en un bol i els líquids en un altre. Després hem barrejat aquests junts i hi hem afegit la poma pelada i ratllada; després l'hem posat en petitd motlles i CAP AL FORN!


I, mentre esperavem, hem acabat improvitzant un pastís de plàtan i cacao! Hem agafat farina d'avena (sabor xocolata), un ou, tres clares, cacao natural sense sucre afegit i un plàtan. Els passos eren molt semblants a l'anterior: barrejar ingredients líquids en un bol i ingredients sòlids a un altre. Seguidament unir-los tots juntament amb un plàtan xafat. Posar al motlle i cap al forn!


Al final, com ja us podeu imaginar, hem tingut un berenar per llepar-nos els dits. I en Wassim s'ha pogut endur els pastissets a casa. Us deixo l'última foto d'avui, la de les nostres "creacions".

Fins la pròxima!! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada