diumenge, 13 de desembre del 2015

Girona i Floti làndia!


Hola Rossinyols! Ser que avui quedareu tips de mi amb tantes entrades al blog però aquesta ja és l'última per avui :). 

Pont de Pedra

El 5 de desembre vaig anar a buscar en Wassim a Salt i, des d'allà, vam anar cap al Barri Vell de Girona. Ens vam endinçar a tots aquells carrerons amb moltes pujades i escales fins a arribar a la Catedral, la qual vam visitar de dins.

Sortint de la Catedral de Girona

També vam aprofitar per anar al Call dels Jueus, a l'Avinguda del Portal de la Barca, als jardins Arqueològics, a la Rambla, a la Plaça d'Independència... Resumint, vam caminar moltissim i vam veure i conèixer molts racons de la capital. 

Pujant el Call dels Jueus

Visitant els jardins Arqueològics
En Wassim però no estava gens cansat, així que l'excursió va ser d'hores sense descans. I, un cop acabada, tornada a peu cap a Salt! 






















Però, per si hi havia algun dubte de que en Wassim és un nen que no es cansa fàcilment, el 12 de desembre vam quedar amb la Bailo i la seva mentora, l'Anna, per anar a Floti làndia. La idea era anar a saltar una hora i després aprofitar el matí per esmorzar i anar a donar una volta per Salt. Però, com ja he dit, en Wassim i la Bailo no es cansen mai i van estar saltant més de dues hores!! Així que després, ja els vam acompanyar cap a casa perquè poguéssin dinar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada